De beste keuze voor alle beton en het recycleren van afvalstromen uit de bouwsector

Onze jarenlange expertise is jouw garantie op een topresultaat

Als onderdeel van de Verhelst Group geniet Top-Mix een uitstekende reputatie. Al sinds 2006 kan je op onze sites in Oostende, Brugge, Gent, Balegem en Snaaskerke terecht voor een ruim aanbod aan secundaire grondstoffen en betonproducten voor de wegenbouw en de bouwsector. Daarnaast zijn we in onze regio ook de referentie voor het verwerken van grond-, breek- en sloopafval en andere afvalstoffen, hoofdzakelijk afkomstig uit de bouw. 

We hanteren de hoogste normen op het vlak van kwaliteit, veiligheid en respect voor de omgeving. Dat vertaalde zich onder andere al in een BENOR-certificaat wegenbeton en, als eerste in Vlaanderen, een Copro-erkenning als tussenopslagplaats voor thermische reiniging van teerhoudend asfalt voor onze site in Oostende.

Lees meer

Locaties

Gestart in Oostende beschikken we vandaag over 5 sites, verspreid over onze regio. Hiernaast vind je een overzicht van de verschillende activeiten die we op elke site aanbieden.

Ontdek alle sites

Oostende

Breekwerf, betoncentrale, E-TOP, sliblagunering, containerdienst, watergebonden site

Brugge

Breekwerf, betoncentrale, C-TOP, containerdienst, watergebonden site

Gent

Breekwerf, betoncentrale, C-TOP, watergebonden site

Balegem

E-TOP, ontginning, deponie

Snaaskerke

Ontginning, deponie

Over Top-mix

4 generaties ervaring in de bouwsector.
Top-Mix maakt deel uit van de Verhelst Group, een familiale bouwonderneming met hoofdzetel in Oudenburg (Oostende) en vestigingen in heel België. Al 4 generaties zijn we een betrouwbare, veelzijdige, kwalitatief hoogstaande en solide partner met een grote ervaring en een sterke reputatie in de bouwsector.

Meer over Verhelst Group

Werken bij Top-Mix

Ben je op zoek naar een job in de buitenlucht? Vind je ’t beire om grond (of containers) te verzetten? Rij je graag rond met een betonmixer? Ben je zot van machines en schrik je er niet voor terug de handen uit de mouwen te steken? Dan heb je vast veel goeste in een topjob bij een topbedrijf!

Bekijk onze vacatures