GENT - Top-Mix, een toonaangevende speler in de grond, beton- en recyclagebranche, kondigt met enthousiasme hun deelname aan Techni-Mat 2024. Deze beurs vindt plaats op 15 en 16 mei in Flanders Expo in Gent. Bezoekers zijn van harte welkom op stand H06, waar Top-Mix zijn uitgebreide diensten, innovatieve producten en de laatste nieuwe ontwikkelingen binnen de sector zal tentoonstellen.

Gratis Toegang met Code TMT24: Registreer online met de code TMT24 of de reeds ingevulde code en geniet van kosteloze toegang tot het evenement. 

Registreer je hier

Techni-Mat staat bekend als een ontmoetingspunt voor professionals in de infrastructuur en de bouwsector, en biedt een unieke kans om de nieuwste trends en technologieën te ontdekken. Top-Mix grijpt deze gelegenheid om zijn expertise en innovaties in de kijker te zetten. Van betonoplossingen tot recyclagetechnieken, de stand van Top-Mix zal een bron van inspiratie en kennis zijn voor alle geïntereseerden.

Bovendien zal Top-Mix Recycling, een gespecialiseerde afdeling binnen het bedrijf, aanwezig zijn om inzicht te geven in hun geavanceerde processen voor de reiniging van sterk vervuilde grond.

Geïnteresseerden kunnen zich online registreren met de code TMT24, waarmee ze kosteloos toegang krijgen tot het evenement.